Navets Malmökontor flyttar till Gängtappen

Download as PDF

Publicerat 1 April, 2019

Nu stärker vi vår redan fasta förankring i Malmöregionen och expanderar med nya lokaler i en av Malmös absolut mest intressanta fastigheter.

Den 1 juni flyttar koncernens Malmökontor från Malmö Börshus till Gängtappen i Dockan. Här kommer vi att etablera oss på fjärde våningen med en strålande utsikt över staden i en härlig och modern miljö med historiska vingslag som går igen i hela fastigheten efter en varsam renovering.

– Vi är redan en av Sydsveriges ledande affärskonsulter och lagom till vårt 30-årsjubileum får vi möjlighet att fira detta med en fantastisk utsikt över en av Sveriges hetaste marknader för våra tjänster. I samband med flytten blir vi dessutom grannar med välkända företag som vi har goda relationer med såsom Länsförsäkringar, Hypergene, Wihlborgs, Mediaevolution med flera, säger Göran Hellström, Partner och CEO.

Nu startar en spännande resa med anpassning och viss ombyggnad av våra 300 kvm för att matcha våra behov. Vi skapar utmärkta ytor för våra medarbetare och plats för sammankomster av olika slag där vi kan möta kunder och skapa nya relationer. På bottenvåningen händer det även spännande saker då man för närvarande bygger en restaurang och stora uteplatser vilket även här ger plats för härliga möten.

Bild: Felix Gerlach

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics