Navets jubileumshonung är här!

Download as PDF

Publicerat 23 Augusti, 2019

Idag åkte hela Navet till Norrvikens trädgårdar för att besöka vår egen bikupa i Norrvikens bigård. Cirka 80 000 bin ledda av vår drottning, som vi så passande döpt till Navette, har arbetat under hela våren och sommaren för att ge oss massor av jubileumshonung i samband med att vi firar 30 år med bättre affärer.

Just nu, efter två av tre genomförda honungsslungningar, har vi tagit emot 25 kg honung fint paketerade i Navet-burkar.
På plats gav bi-experten Fredrik oss en ordentlig honungssafari med genomgång av våra bi samtidigt som vi fick njuta av en fantastik omgivning, ett smakprov och se våra flitiga bi-vänner arbeta omkring oss.

Tack för detta söta guld Navette plus övriga bi, Norrviken som aktivt arbetar med att bevara bi-samhällena och inte minst vår bi-expert Fredrik!

 

Bättre affärer - men inte som vanligt

Information i Coronatider

Den senaste tiden har coronavirusets globala spridning fortsatt. Läs om hur Navet agerar och prioriterar under utbrottet.

» Läs mer här
Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här