NAVET I ALMEDALEN 2019

Download as PDF

Publicerat 1 Juli, 2019

För sjätte året i rad är Navet på plats i Almedalen. I år arrangerar vi två frukosttillfällen för rundabordssamtal i högaktuella ämnen, med spännande inspiratörer och intressanta gäster. Under torsdagen håller vi även i två seminarium i Öresundshuset kl. 13:30 – 14:15 och kl. 16.30 – 17.15, följt av ett mingel 17.30-18.30. Om du är intresserad av att delta i någon av frukostarna som gäst, kontakta Sara Kulle, sara.kulle@navet.se. Våra två seminarium under torsdagen är publika. Vill du träffa någon från Navet utanför våra arrangemang, se kontaktuppgifter under relaterade medarbetare på denna sida. 

 

Tisdagen den 2 juli 2019

Tema: AI & Digital etnografi
NAVET Analytics presenterar exklusivt med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai en kraftfull AI-motor och gör en djupdykning i tekniken och metodiken med skarpa exempel från kundcase med vår en helt unika AI-motor.

Onsdagen den 3 juli 2019

Tema: Innovation & Samverkan
Inspiratörer på plats:
Annki Cedervall – Ramböll Retail Planning, Director
Jesper Falkheimer – Forskning, samverkan och innovation, Lunds Universitet, Sektionschef
Erik Kalmaru – Svensk Byggtjänst, Kommunikationsansvarig
Magnus Ohlsson – Heidelberg Cement, VD Cementa

 

Torsdagen den 4 juli 2019

AI & Digital etnografi: Omvärldsanalys i nya dimensioner
Öresundshuset kl. 13:30 – 14:15

NAVET Analytics presenterar med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai i Öresundshuset hur vi med AI & Digital etnografi kan utföra marknad- och omvärldsanalyser i helt nya dimensioner. Detta är tekniken som erbjuder oändligt mycket mer än vi tidigare trodde var möjligt. En djupdykning i tekniken och metodiken med skarpa exempel från kundcase med vår en helt unika AI-motor.


AI och Digital etnografi – Vilken bild ger samhällets digitala avtryck?
Öresundshuset kl. 16.30 – 17.15, följt av ett mingel 17.30-18.30

Vilka mönster, beteenden och trender går att identifiera när vi lyssnar in på allt som faktiskt uttrycks i den digitala sfären? Vad är viktigt för medborgarna i relation till medias bild och den politiska kommunikationen? NAVET Analytics presenterar med hjälp av partnern och det världsledande AI-företaget Quilt.ai i Öresundshuset analysen
Insikt Skandinavien under ett interaktivt seminarium, öppet för allmänheten följt av mingel.

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics