NAV-igera bättre med Document Capture 5.00

Download as PDF

Publicerat 28 September, 2018

Navets partner Continia, specialister inom lösningar för Dynamics NAV, fortsätter att leverera ökad affärsnytta med fakturahanteringsprodukten Document Capture 5.00, Service Pack 5. Samtidigt lanserar de en helt ny hemsida och bjuder på nyheter angående Business Central. Så om du vill följa med i det senaste inom Continia Document Capture – häng med i svängarna!

Continia Document Capture är som du kanske redan visste en modul till Dynamics NAV, som effektiviserar och digitaliserar hantering av leverantörsfakturor. Den erbjuder ett brett och smart utbud av funktioner som automatiserad scanning av faktura, inkommande registrering, dokumentöversikt och mycket mer. Fiffigt, tryggt och effektivt med andra ord.

Service Pack 5 – ett pärlband av nyheter

I sin ambition att ständigt utveckla Document Capture har Continia inte legat i hängmattan under den heta sommaren. Istället har utvecklarna lanserat ett helt nytt Service Pack, det 5:e i ordningen och en ny stor version av Document Capture (5.00). De nya versionerna innehåller flera godbitar som ger dig som användare en behagligare upplevelse genom ett betydligt mer stabilt system. Det finns ungefär flera anledningar att fundera på en uppgradering till Service Pack 5 (SP5), som innehåller förbättringar för Document Capture 4.50 och nyare versioner. Från SP1 till SP5 har Continia vässat produkten med förbättringar som bidrar till ett system där bland annat buggar och fel rättats till.

För att komma över SP5 behöver man antingen skaffa version 4.50 (eller högre) eller uppgradera nuvarande version av 4.50 till senaste Service Pack. Så om du är användare av Document Capture har Navet Affärssystem ett stalltips. Tveka inte – uppgradera snabbt för en ännu effektivare och enklare vardag!

Under huven på Document Capture 5.00

Med version 5.00 har Continia trimmat många funktioner med målet att förbättra användarupplevelsen. Exempelvis följande:

  • Förbättrad navigering och layout
  • Förenklad och snabbare uppsättning/konfiguration
  • Text och fält kan gömmas eller visas beroende på inställningar
  • Smidigare flöde och mindre ”klick”
  • Effektivare mappning av fakturor och mallar
  • Enklare förståelse vad det gäller flöde, godkännande och information till användaren

För en mer detaljerad genomgång, hör gärna av dig till Navet Affärssystem så kan vi hjälpa dig uppgradera och trimma din Document Capture-lösning.

Continia satsar på ny hemsida

I samband med Service Pack 5.00 och en ny version av Document Capture har Continia även storsatsat på sin hemsida (www.continia.com) som nu finns tillgänglig i flera språk. Ett nytt gränssnitt förenklar och tydliggör för användaren, både vad det gäller navigering men även med information angående vad Document Capture och deras andra tjänster erbjuder.

Document Capture goes Business Central = SANT!

Förresten, visste du att Document Capture är under utveckling till Business Central?

Som bekant slog Business Central ner som en blixt när den lanserades under våren 2018. Nyheten bjöd på spännande tider, både för oss på Navet, våra kunder och partners. Men frågetecknet fanns hur add-ons och andra applikationer skulle kunna anpassa sig till Microsofts nya system, bland annat just Continia och Document Capture. Glädjande nyheter är därför att Continia har meddelat att Document Capture kommer att lanseras till Business Central någon gång under årsskiftet 2018/2019.

Vi på Navet följer utvecklingen noga och ser med spänning fram emot att få testa Document Capture på framtidens plattform, Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kan läsa mer om Business Central i denna artikel där vi beskriver vad detta är och innebär för framtidens system.

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
_ Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november! Klicka här nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics