Möt Karin Pelvén– Applikationskonsult, Navet Affärssystem

Download as PDF

Publicerat 14 Maj, 2019

”Att arbeta på Navet är utmanande och samtidigt utvecklande då vi hela tiden arbetar för att ligga i framkant.”

Karin tog sin Affärssystemexamen vid Högskolan i Halmstad 2017 och Navet fångade henne direkt. Det var till och med klart innan hennes studier avslutades då Navet och Karins vägar korsades i samband med några månaders praktik genom hennes utbildning. Sedan dess har hon jobbat på Navet Affärssystem som Applikationskonsult, något vi är väldigt glada över!

Intresset för att arbeta med Affärssystem startade egentligen genom några år inom bankvärlden tidigare där hon bland annat hade arbetsuppgifter som innefattande E-handelshantering och bekämpning mot bedrägeri. Ett arbete som innebar kontakt med många olika system vilket också väckte intresset för Affärssystem och utbildningen.

”Jag drivs att få möta kunder och kunna tillgodose deras behov i form av olika lösningar som skapar en enklare vardag för användarna.”

Karins arbetsuppgifter som Applikationskonsult idag innefattar bland annat att hjälpa kunder med supportärenden, implementation och uppgradering av system samt utbildning. Arbetet innefattar därmed stor variation och en blandad vardag. Uppdragen sker sedan i huvudsak inom Microsoft produkter med fokus på Business Central.

Karin föddes i Norrköping och flyttade med familjen som 2-åring till Oslo. Där bodde de i 9 år och vid 11 års ålder gick flytten till Sverige igen. Denna gång flyttade de dock inte tillbaka till Norrköping utan till Helsingborg där hon tillsammans med övrig familj stannat.

Idag bor Karin med sin sambo och hunden Loke i Helsingborg. När hon inte arbetar ägnar hon mycket tid ute i det vilda med både Loke och sambon. Naturen trivs de alla i, inte minst Loke som är en husky och kräver mycket motion. Att åka skidor har hon också som en stor passion, något hon menar att hon kan tacka tiden i Norge för. Utöver skidresor fungerar även andra resmål utmärkt och att upptäcka nya delar av världen är för Karin viktigt.

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics