Möt Gustaf Ahl, Associate på NAVET Corporate finance

Download as PDF

Publicerat 11 December, 2019

“Jag drivs av spännande möten, utveckling och att ständigt arbeta för bättre affärer”

Gustaf avslutade sin studier år 2016 med en Civilekonomexamen inom finansiell ekonomi samt en kandidatexamen inom nationalekonomi. Det var dock redan innan avslutade studier som Gustaf kom i kontakt med Navet genom Lunicore. Lunicore Studentkonsult AB är Lunds Universitets studentkonsultbolag vilka Navet har ett gott samarbete med och där bland annat Göran Hellström, Navets VD, är styrelseordförande. Efter mötet med Navet var det klart, Gustaf skulle jobba på NAVET Corporate finance på Navets kontor i Malmö.

Intresset för finans- och kapitalmarknad har varit med sedan ungdomen och var faktiskt en av de sakerna som ledde till studier inom just finansiell ekonomi. Under studietiden var Gustaf dessutom engagerad i Unga aktiesparare och han har fortfarande aktier som ett litet sidointresse.

”Lyckade affärer är det mitt hjärta slår extra hårt för, på Navet arbetar jag med detta varje dag.”

Inom NAVET Corporate finance hjälper Gustaf, tillsammans med övriga teamet, företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar. Gustaf är delaktig inom alla områden men arbetar huvudsakligen med bolagstransaktioner och bolagsvärderingar samt strategisk rådgivning. Det är ett stimulerande arbete där man möter både spännande människor och företag.

”Alla möten, affärer och processer är unika vilket gör att man alltid tar med sig värdefulla insikter från varje projekt.”

Gustaf är från Helsingborg men har under många år bott i Vellinge med familjen. Inför studierna flyttade han till Lund och efter studierna stannade Gustaf där. Idag bor han i Lund med sin fru och kaninerna Claes och Alvin. Utöver intresset för ekonomi och affärer gillar han både att vara ute i naturen och historia. Han har dessutom ett stort intresse för flygplan och att flyga själv. Några flygpass har han gjort och en sak på hans ”bucketlist” är att ta flygcertifikat.

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics