Möt Anna Månsson, Ekonomistyrningskonsult vid NAVET Ekonomistyrnin

Download as PDF

Publicerat 3 Oktober, 2019

”Mitt största driv är att få stödja kunderna i de ekonomiska processerna så att deras verksamhetsmål nås.”

Anna tog sin examen vid Yrkeshögskolan Competensum i Helsingborg 2017 och har sedan dess arbetat på Navet, närmare bestämt inom affärsområdet NAVET Ekonomistyrning.

Intresset för att arbeta med ekonomi startade egentligen några år tidigare, innan hon kom i kontakt med Navet. Då arbetade Anna som ekonomiassistent på Gullbergs och upptäckte hur kul det är med siffror, något vi är väldigt glada över!

”En av de sakerna jag verkligen uppskattar i min roll på Navet är hur jag alltid lär något nytt om de olika branscher jag kommer i kontakt med.”

Som Ekonomistyrningskonsult innefattar arbetet bland annat uppdrag där Anna hjälper kunden med deras helhetslösning. Detta innebär helhetsansvar med redovisning, analys och rapportering samt framtagande av årsredovisningar. Att kunderna verkar i olika branscher gör arbetet väldigt utvecklande och bidrar till en varierande vardag. För Navet kommer i kontakt med många branscher och företag. Allt ifrån handel, IT och industri till tjänstesektorn, bygg och fastighet.

Anna har dessutom nyligen fått en ny roll på Navet som innebär att hjälpa till med ekonomifrågorna i Dynamics 365 Business Central som dagligen dyker upp hos kunderna samt stödja kring ekonomirelaterade frågor vid implementering och utbildning inom NAVET Affärssystem.

”Mina nya arbetsuppgifter bidrar till att vi utvidgar våra tjänster och möjligheter att hjälpa våra kunder att nå bättre affärer”

Anna är uppvuxen i Ängelholm, men vid årsskiftet gick flyttlasset till Helsingborg för att komma närmare både arbetet, vänner och en mer livlig stad. Vid sidan av arbetet ägnar hon mycket tid åt vännerna och familjen men träning ligger också högt upp på prioriteringslistan, för inget känns ju skönare än ett avslutat träningspass. Att resa och upptäcka nya platser är också en stor passion. Att åka skidor under de kalla vintermånaderna i Österrike är en stor favorit och ett vinnande koncept.

 

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics