Möt Anders Claesson

Download as PDF

Publicerat 11 December, 2017

Sedan 2006 är Anders anställd på Navet och är idag partner och ansvarig för affärsområdet Navet Affärssystem.

– Efter en högskoleutbildning vid Högskolan i Borås, som vid den tiden benämndes dataekonom, började jag på NaviPro som konsultansvarig jämte att jag arbetade ute hos kund som affärssystemkonsult. Detta var min första kontakt med Microsoft Dynamics NAV som allt sedan dess varit hjärtat på systemsidan i den verksamhet som jag arbetat med. I slutet av min anställning på NaviPro blev jag även delägare, berättar Anders.

Innan studietiden och i praktiken redan från 5 års ålder utgjorde hockeyn stora delar av Anders liv. Under tidiga år och upp i juniorleden så spelade Anders i Rögle BK. Därefter blev han värvad till Kungsbacka och från 1998 började han spela i Borås HC där han även var lagkapten. En tuff och mycket lärorik utmaning! Anders lämnade sin aktiva hockeykarriär 2005 men drar gärna på sig skridskorna i Oldboys-hockey på söndagar och tillbringar mer än gärna en hemmamatch i Lindab arena och gör sin stämma hörd från Navets loge! Rögle BK är laget i Anders super-gröna hjärta.

”Vi vill ständigt eftersträva att ge våra kunder den absolut vassaste specialistkompetensen inom våra områden”.

– Efter flera år i Borås kände jag att jag ville återvända till mina hemtrakter Ängelholm och Navets annons lockade mig att söka. Under mina 10 år på Navet har jag fått medverka i en fantastisk resa och mitt ansvarsområde har succesivt utökats på ett väldigt stimulerande sätt. Jag brinner för att arbeta med människor och medverka till att skapa kompetenta team som kan överträffa våra kunders förväntningar och ge våra medarbetare de utmaningar i vardagen så att de utvecklas och känner glädje i sitt arbete, säger Anders.

Utvecklingen inom Anders kompetensområde är snabbare och komplexare än någonsin och Navet vill ständigt eftersträva att ge våra kunder den absolut vassaste specialistkompetensen inom våra områden. Därför är vidareutbildning något Anders ser som en viktig del.

– Det var en viktig ingrediens i mina tidiga år och nyligen har jag genomgått en mycket stimulerande ledarskapsutbildning, säger Anders.

Anders bor i Skälderviken, i sitt barndomshem, med fru och två tonårsdöttrar. Golden Retrievern Bamse är också en kär familjevän. På fritiden försöker Anders att hålla igång och det förekommer som sagt fortsatt hockey även om paddel nästan helt tagit över intresset, åtminstone som utövare och delägare i två padelbanor. Gott att äta och dricka är ett kärt intresse tillsammans med aktiva semestrar till sol och snö.

Corporate Finance

Navet Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om Navet Corporate finance
Ekonomistyrning

Navet Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om Navet Ekonomistyrning

Navet Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om Navet Affärssystem