Martin Larsson – med passion för lyckade fastighetsaffärer

Download as PDF

Publicerat 28 September, 2018

”Jag drivs starkt av att tillsammans med säljare och köpare avancera en fastighetsförsäljning mot ett lyckat avslut. Ett avslut där båda parter känner att de lyckats uppnå Bättre Affärer”.

Martin är sedan 2014 anställd i Navet. Han är idag partner med ett särskilt fokus inom affärsområdet Corporate Finance. Hjärtat slår extra hårt för fastighetsrådgivning och fastighetstransaktioner.

”Jag gillar verkligen dynamiken i en fastighetsförsäljning. Det är en spännande mix av ekonomi, juridik och teknik, med den extra kryddan att processen ska anpassas till två olika och unika parter. Ett tillstånd som gör varje process unik”.

Efter avslutade studier i Lund, till civilingenjör i Lantmäteri, har Martin jobbat med fastighetstransaktioner på finans- och fastighetsföretaget Catella i tio år och på PwC i tre år. Under dessa år var Martin delaktig i många, stora fastighetstransaktioner och läste även in och blev registrerad fastighetsmäklare. Martin var även ansvarig för fastighetstransaktioner i södra Sverige. Med andra ord. 13 år inom fastighetsbranschen rymmer mängder av värdefulla erfarenheter och kunskaper.

”Det har varit väldigt intressant att se hur fastighetsmarknaden i södra Sverige kraftigt har utvecklats sedan början av 2000-talet. Det var lärorikt att arbeta hos en global aktör men när chansen dök upp på Navet var beslutet enkelt. Jag trivs väldigt bra med Navets snabba beslutsvägar, vår breda kompetens kombinerat med stark lokal närvaro och marknadskunskap och att jobba med fokus på långsiktiga relationer”.

Martin bor med fru och två barn i Hofterup. Deras gemensamma trädgårdsprojekt, initierat av hustrun, utgör en avkopplande oas utanför arbetstid. På fritiden gillar Martin att ge sig ut på både korta och långa resor med familjen samt att få tid till foto och film.

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics