Intervju med vår Molnspecialist Måns

Download as PDF

Publicerat 14 Juni, 2019

Måns Hellström arbetar som Molnspecialist på NAVET Affärssystem. Just nu söker vi fler specialister som kommer jobba i nära team med honom och övriga kollegor. I intervjun nedan berättar Måns om vad en Molnspecialist på Navet gör. Läs mer om tjänsten och ansök HÄR.

 

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

I mitt jobb är inte den ena dagen lik den andra. Som molnspecialist arbetar jag med att ta fram, säkra och effektiva lösningar åt våra kunder och ofta arbetar jag i många projekt samtidigt. Ena dagen konfigurerar jag servermiljöer, planerar driftsättning av affärssystem eller utforskar nya lösningar och tekniker som säkerställer att vi ligger i framkant. Andra dagen sitter jag i möten med kunder och leverantörer och är med och tar fram förslag på vidareutveckling av kundernas affärsstöd. Det jag tycker är roligt med mitt jobb är jag ständigt utmanas och utvecklas. Det är en seger varje gång komplexa problem och frågor får sitt svar och där vill jag ödmjukt påstå att jag ofta är en nyckelspelare.

 

Du säger nyckelspelare, berätta mer!

Ja, jag är ju verkligen inte ensam om att leverera bra lösningar åt våra kunder. I min roll är det viktigaste att säkerställa att våra kunders affärssystem fungerar som de ska och att de är säkra och effektiva att använda. Jag blir därför ofta inblandad i både stort och smått som rör kundens lösning hos oss. Det kan vara allt ifrån att sätta upp nya servermiljöer eller förse kundansvariga med underlag för vidareutveckling av befintliga lösningar. Dessutom går en stor del av mitt arbete till att ge råd och stöd internt.

 

Vad ser du som Navets styrka?

Den största och viktigaste styrkan är att vi har det väldigt roligt på jobbet och att vi alla trivs oerhört bra tillsammans. Vi är nyfikna på våra kunder och med våra olika affärsområden kan vi möta kunden både med bredd och spetskompetens för att förstå kundens behov. NAVET Affärssystem arbetar därför ofta över gränserna mellan olika affärsområden för att ge kunder smartare och bättre helhetslösningar. En sak är säker, kunden är alltid i fokus. Det är allt detta som gör det extra roligt, utmanade men samtidigt utvecklande – att vi med vår bredd och spetskompetens förser våra kunder med bättre affärer.

 

Ansök och läs mer om tjänsten HÄR.

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics