Information från Navet i coronatider

Download as PDF

Publicerat 19 Mars, 2020

Spridningen av coronaviruset (Covid-19) når dagligen nya nivåer trots att vi alla tar stort ansvar för att lindra utvecklingen. Vi hoppas att din verksamhet och medarbetare kan överbrygga detta i många fall kritiska läge framöver och bibehålla en god hälsa.

Navet följer underbyggda riktlinjer för att begränsa smittspridningen samt fortsatt tillförsäkra våra kunder den bästa affärsrådgivningen i tider av omfattande förändring.
Utöver vår egen omfattande policy följer vi våra kunders olika restriktioner avseende besök mm. Liksom tidigare håller vi gärna möten via web eller telefon.

Eftersom vår affärsrådgivning genom alla åren alltid grundat sig på kvalificerad nuläges- och framtidsspaning så initierar vi för närvarande en omfattande beteende- & framtidsstudie med stöd av våra analysverktyg bla inkluderande AI och big data. När vi så småningom är igenom nuvarande osäkra fas i smittspridningen kommer vi sannolikt att få se långsiktiga beteendeförändringar i väldigt många avseenden. Dessa kommer att påverka flera olika branscher i Norden och i världen.

Vi är alltid nåbara för dig och som vanligt framgår våra kontaktuppgifter på navet.se.

Bästa hälsningar
Dina vänner på Navet

Bättre affärer - men inte som vanligt

Information i Coronatider

Den senaste tiden har coronavirusets globala spridning fortsatt. Läs om hur Navet agerar och prioriterar under utbrottet.

» Läs mer här
Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här