Anmäl dig till Bättre affärer-dagen 2018

Download as PDF

Publicerat 16 September, 2018

Välkommen till Bättre affärer-dagen 2018. Under eftermiddagen den 7 november får du ta del av och inspireras av framgångsrika företags erfarenheter och intressanta case av företagande i stark förändring och hur detta särskilt påverkar vår region. Ta chansen att möta och mingla med spännande ledare, kreatörer och innovatörer.

Dagen leds av moderatorerna Jan Wifstrand (VD på Rapidus) och Fatime Nedzipovska (Utvecklingssamordnare på Malmö Stad).

Bland årets talare kan nämnas:

  • Anna Kinberg Batra, Fd partiledare för Moderaterna och Leader-in-residence Handelshögskolan i Stockholm
  • Sarah Wittbom, User Experience Manager Ikea Sverige
  • Henrik  Mitelman, Ekonomikrönikör
  • Anders Bouvin, President and Group Chief Executive Svenska Handelsbanken AB
  • Martin Güll, Digitaliseringsdirektör Helsingborg Stad
  • Lewis Horne, CEO och grundare Uniti AB

Läs mer om talarna och det fullständiga programmet på evenemangets hemsida, www.battreaffarerdagen.se

Förra året var det fullsatt så säkra din plats redan idag.

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics