Molnspecialist till NAVET Affärssystem

Tjänsten

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda unika lösningar. Därför söker vi just nu en molnspecialist som brinner för att ta fram nya och vidareutveckla helhetslösningar inom etablerad och ny teknik. I rollen som molnspecialist kommer du att få en nyckelroll hos oss. Du kommer arbeta med konfigurering, migrering och standardisering av våra hosting-miljöer med stort fokus på kundnytta. Som person har du ett starkt tekniskt intresse. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll och trivs med att samarbeta med kompetenta kollegor.

 

Några exempel på arbetsuppgifter är:

 • Hantera konfigurationer av Saas-tjänster, i huvudsak Business Central med tillhörande integrationer
 • Serverkonfigurationer och hantering av installationer, i huvudsak Microsoft Dynamic NAV, såväl on-premise i kundernas egna miljöer som i vår egen Azure-plattform
 • Supportera kollegor och bidra till effektiva och smidiga leveranser
 • Fungera som tekniskt stöd i vissa frågor som rör vår interna IT-miljö

Vi ser gärna att du tidigare arbetat framgångsrikt med olika typer av cloud-lösningar, gärna Microsoft Azure. Alternativt har du erfarenhet av traditionell serverkonfiguration och känner dig nu redo att gå mot molnet. Har du dessutom erfarenhet av att implementera affärssystemslösningar är detta meriterande. Erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Business Central är starkt meriterande. Vidare har du mycket goda kunskaper i några av nedan teknikområden:

 • Windows Server
 • Active directory och Azure AD
 • Microsofts molnlösningar
 • Microsoft Azure
 • Windows server
 • Microsoft SQL
 • Microsoft Windows

 

Vem är vi?
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare inom NAVET Affärssystem har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar både i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning. Vi har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar där Microsofts komponenter såsom Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Anders Claesson, Partner, Affärsområdeschef NAVET Affärssystem
E-post: anders.claesson@navet.se
Telefon: 0705-33 50 22

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics