NAVET Ekonomistyrning

FRÅN EXTERN EKONOMIFUNKTION & KVALIFICERAD REDOVISNING TILL FINANSIELL DUE-DILIGENCE & VERKSAMHETSANALYSER

Våra tjänster inom NAVET Ekonomistyrning omfattar:
– Ekonomi- och verksamhetsstyrning
– Finansiell Due diligence
– Kvalificerad redovisning och rapportering
– IFRS

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

Navet har effektiva metoder och system för ekonomiska analyser, förbättringar av kassaflöden, budgetering, prognoser och uppföljning vilka skapar förutsättningar för genomförande av strategier samt utveckling av företaget eller verksamheten.

I samband med due diligence uppdrag är det normalt våra specialister inom ekonomistyrning som genomför den finansiella due diligencen. Härmed garanterar vi våra kunder spetskompetens inom finansiell analys.

 

 

Bättre affärer - men inte som vanligt

Information i Coronatider

Den senaste tiden har coronavirusets globala spridning fortsatt. Läs om hur Navet agerar och prioriterar under utbrottet.

» Läs mer här
Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här