Affärsanalytiker till NAVET Corporate finance vid bolagstransaktioner

Tjänsten

Som affärsanalytiker inom bolagstransaktioner utgör du ett centralt affärsstöd i analys och värderingsarbete med framtagande av bland annat presentationer i form av PM och investeringsmemorandum. Ett intresse för affärer och analysarbete krävs för att förstå våra kunders verksamheter på bästa sätt. Arbetet innebär stor bredd och möjlighet att utvecklas i ett framgångsrikt team. Du kommer delta i utmanande projekt och ha en avgörande roll när det gäller att se till att de investeringar som företag och organisationer gör skapar ett affärsvärde samtidigt som du skapar långsiktiga relationer med kunderna.

Dina personliga egenskaper är viktiga och Navets värdegrund är naturlig för dig. Vi är lyhörda, kreativa, pålitliga och stabila. Som person är du produktiv, motiverad och engagerad samt har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska. En fördel är om du har god förståelse för den terminologi som nämns i arbetsbeskrivningen. Vi ser gärna att du är ekonom på universitet eller högskolenivå.

Vem är vi?

Vi på Navet är affärskonsulter med specialister inom NAVET Corporate finance, NAVET Ekonomistyrning, NAVET Affärssystem och NAVET Analytics. Vårt team inom NAVET Corporate finance arbetar med hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning vid företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar. Vi har mångårig erfarenhet och i teamet ingår erfarna rådgivare inom företagsöverlåtelser och analytiker.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Anna Mildner, Partner
E-post: anna.mildner@navet.se
Telefon: 0722-11 05 59

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics