Arbeta hos oss

Navet är i en tillväxtfas. Våra specialister inom Navet Corporate finance, Navet Ekonomistyrning och Navet Affärssystem är de som utgör vår främsta framgångsfaktor. Därför måste vi hela tiden se till att attrahera och utveckla våra nuvarande medarbetare. Vår rekryteringsstrategi omfattar såväl etablerade specialister som nya talanger.

Som kunskapsföretag kännetecknas vi av:

  • Vi säljer kundspecifika lösningar
  • Vi är kreativa och förändringsbenägna
  • Vi bygger på individer
  • Vi är problemlösare

Våra medarbetare är kända för sin höga kompetens och integritet. Att arbeta hos oss ställer höga krav. Ibland blir det långa arbetsdagar som kräver full kreativitet och koncentration. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till personlig utveckling genom utmanande projekt, kompetenta kollegor och utbildning.

Navets tillväxtstrategi fokuserar på Sydsverige.

Nu söker vi fler specialister till våra kontor i Helsingborg och Malmö

  • Projektledare till Navet Affärssystem
  • Affärsanalytiker till Navet Corporate finance vid bolagstransaktioner
  • Auktoriserad redovisningskonsult till Navet Ekonomistyrning

Du kommer att ingå i några av våra olika framgångsrika team med affärskonsulter och du är sannolikt redan etablerad konsult med företrädesvis högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet inom de aktuella kompetensområdena.

För samtliga tjänster ser vi gärna att du har ett välutvecklat nätverk i regionen och att du är duktig på att utveckla och bibehålla långvariga relationer. Dina personliga egenskaper är viktiga och Navets värdegrund är naturlig för dig. Vi är lyhörda, kreativa, pålitliga och stabila.

Projektledare till Navet Affärssystem

Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare inom Navet Affärssystem har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och ITNavet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar både i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning.

Navet har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar där Microsofts komponenter såsom Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

Navet deltar ofta i den tidiga fasen vid framtagande av företagets IT-strategi inklusive genomförande av förstudie och analys. I samband med en implementering av vår leverans genomför vi, efter kundens val, långtgående utbildningsinsatser med våra specialiserade verksamhetskonsulter. Business Intelligence, eller BI, syftar till att tillhandahålla och samordna information på ett sätt som underlättar för företag att fatta så korrekta och affärsmässiga beslut som möjligt. Med Business Intelligence (BI) kan våra kunder ofta minska sin IT-hantering och öka internt och externt samarbete genom att koppla samman data och personer för att få aktuellt och korrekt beslutsstöd. Navet är bl.a. partner till Microsoft, Qlik och Hypergene.

I rollen som projektledare söker vi en erfaren, driven och väletablerad tekniskt kunnig ekonom (gärna med högskoleexamen från både företagsekonomi och systemutveckling). Du är intresserad och kunnig i system och processer samt har förmågan att förstå verksamheter även ur kundens perspektiv. I projektledarrollen lyfter du blicken och fokus är att leda projekt och medarbetare till framgångsrika leveranser samt successivt bära kundansvaret för specifika uppdrag.

Kontaktperson: Anders Claesson, Partner, Affärsområdeschef Navet Affärssystem
E-post: anders.claesson@navet.se
Telefon: 0705-33 50 22

Auktoriserad redovisningskonsult till Navet Ekonomistyrning

Vårt team inom Navet Ekonomistyrning tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag. Från redovisning, analys och rapportering till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter tillsammans med övriga medarbetare erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kunders rutiner och affärsverksamhet.
I samband med due diligence uppdrag är det våra specialister inom ekonomistyrning som genomför den finansiella due diligencen.

Idag arbetar du sannolikt som konsult, gärna inom revisionsbranschen och har därigenom en gedigen kompetens som du vill vidareutveckla i en dynamisk miljö.

Kontaktperson: Gunilla Månsson, Partner, Affärsområdeschef Navet Ekonomistyrning
E-post: gunilla.mansson@navet.se
Telefon: 0703-69 20 66

Affärsanalytiker till Navet Corporate finance vid bolagstransaktioner

Vårt team inom Navet Corporate finance arbetar med hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning vid företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar. I teamet ingår erfarna rådgivare inom företagsöverlåtelser och analytiker.

Som affärsanalytiker inom bolagstransaktioner utgör du ett centralt affärsstöd i analys och värderingsarbete med framtagande av presentationer i form av PM och investeringsmemorandum. För att uppnå ett bra resultat krävs det att du intresserar dig för företagen du analyserar och förstår deras verksamhet. När du behärskar steg ett och har förmågan och ambitionen att ta nästa steg i rollen som affärsanalytiker finns det möjlighet att möta kunden tillsammans med andra medarbetare i organisationen. På så sätt får du deltaga i utmanande projekt och skapa långsiktiga relationer med kunderna.

Vi ser gärna att du är produktiv, motiverad och engagerad samt har god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska. En fördel är om du har god förståelse för den terminologi som nämns i arbetsbeskrivningen samt är skicklig användare av Microsoft Office. Vi ser gärna att du är ekonom på högskolenivå.

Kontaktperson: Anna Mildner, Partner
E-post: anna.mildner@navet.se
Telefon: 0722-11 05 59

 

Vi hoppas även att du vill följa oss på Linkedin. Klicka bara på ”följ” eller ”follow” så uppdaterar vi dig direkt en tjänst är ledig.

Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2018

Bättre affärer-dagen Se filmen från Bättre affärer-dagen 2018 den 7 november på Malmö Live. Föreläste på scen gjorde bl.a. Anna Kinberg Batra, Anders Bouvin, Sarah Wittbom, Henrik Mitelman, Lewis Horne och Martin Güll. Klicka på bilden till vänster eller på länken nedan för att se filmen.
» Se filmen här
Corporate Finance

Navet Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om Navet Corporate finance
Ekonomistyrning

Navet Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om Navet Ekonomistyrning

Navet Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om Navet Affärssystem