CSR-arbete

Navet stödjer följande verksamheter:


 

Team Rynkeby

Navet har varit guldsponsor i Team Rynkeby, Helsingborg, under fem år och har varit representerade även med cyklister i laget till Paris under alla år. Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn med cancer och deras familjer. Idag består Team Rynkeby av 1700 motionscyklister och 450 funktionärer fördelade på 44 lag från de nordiska länderna.


Rögle BK

Rögle BK är sedan säsongen 2014/2015 åter i SHL. Föreningen bedriver även en genuin och omfattande ungdomsverksamhet och Navet är en trogen och långsiktig partner sedan många år.


Hittarps IK

Hittarps IK etablerades 1959 och verkar under devisen ”Så många som möjligt – så länge som möjligt”. Föreningen bedriver framgångsrika verksamheter inom fotboll, gymnastik, tennis och boule. Navet är guldsponsor sedan många år.


OV Helsingborg

Föreningen med ursprunget Vikingarna är tillbaka i Elitserien och bedriver härutöver ett omfattande samhällsengagemang genom sin värdegrund ”Handboll för alla”. Navet är partner till OV Helsingborg.


Campus Vänner

Campus Vänner är brobyggaren mellan studenter och företag. Navet har varit aktiva i föreningen sedan den grundades 2010 och stödjer fortsatt det framåtriktade arbetet.


Bättre affärer - men inte som vanligt

Information i Coronatider

Den senaste tiden har coronavirusets globala spridning fortsatt. Läs om hur Navet agerar och prioriterar under utbrottet.

» Läs mer här
Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november!
» Se filmen här