BI-utvecklare till NAVET Affärssystem

Tjänsten

Navet värderar din kompetens och personliga egenskaper högt. Vi förstår vikten av att vara nytänkande och förse våra kunder med specialister som kan erbjuda unika lösningar. Därför söker vi just nu en BI-utvecklare som brinner för att ta fram och vidareutveckla helhetslösningar inom etablerad och ny teknik. I rollen som BI-utvecklare kommer du att arbeta med att förenkla vardagen för våra kunder genom visualisering av affärsnära data. Du kommer arbeta med behovskartläggning, design, utveckling och underhåll av applikationer baserade främst på Microsoft Power BI, Qlik Sense och QlikView. Som person brinner du för att lösa affärsbehov med hjälp av teknik. Du har du ett starkt tekniskt intresse, är en självständig problemlösare och trivs med att samarbeta med såväl kunder som kollegor. Du är självgående, strukturerad och professionell i din roll och trivs med att samarbeta med kompetenta kollegor.

 

Några exempel på arbetsuppgifter är:

  • Delta i projektleveranser
  • Utveckla, designa och underhålla BI-applikationer med fokus på Power BI
  • Rådgöra med kunder och kollegor i frågor som rör datavisualisering

Kanske är du nyexaminerad med relevant utbildning eller så har du några års arbetslivserfarenhet där du fått möjlighet att få insikt i företagande och dess processer. Vi tror att du förstår hur man presenterar och tar fram pedagogiska lösningar där kundens krav står i centrum. Vi värdesätter ett stort eget driv, engagemang och förmåga att lösa problem. Vidare tror vi att du har:

  • En god analytisk förmåga och ett affärsmässigt tänk
  • En positiv attityd
  • Erfarenhet att utveckla eller använda beslutsstödsystem som t.ex Microsoft Power BI

Har du dessutom erfarenhet från några av nedan områden ser vi det som starkt meriterande:

  • SQL-utveckling/kodning
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Power Apps och Flow
  • God kännedom om affärssystem i allmänhet

 

Vem är vi?
Vårt team av verksamhetskonsulter och systemutvecklare inom NAVET Affärssystem har mångårig erfarenhet av affärsverksamhet, logistik, försäljning, ekonomi och IT. Navet är Microsoft Certified Partner och utvecklar lösningar både i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV och för integration mellan affärssystemet och externa stödsystem, omvärlden och kringutrustning. Vi har flerårig erfarenhet av molnbaserade lösningar där Microsofts komponenter såsom Microsoft Dynamics NAV, Power BI, Azure, Sharepoint och Office 365 ingår.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:
Anders Claesson, Partner, Affärsområdeschef NAVET Affärssystem
E-post: anders.claesson@navet.se
Telefon: 0705-33 50 22

Filmen om Bättre affärer

Filmen om Bättre affärer

Varje dag föds idéer. Idéer som skapar ett samhälle i förändring, företag, organisationer och helt nya verksamheter. Vi arbetar varje dag att du ska ta rätt beslut för bättre affärer. Följ med oss och några av våra kunder i vardagen och se exempel på fantastiska idéer som idag är verklighet.

» Se filmen här
Sydsverige Live

Sydsverige Live! - 2019

Sydsverige Live är en omfattande analys av tillväxten och dess villkor i Sydsverige. Rapporten bygger både på officiell statistik och över 150 intervjuer med företagsledare. Bakom rapporten står Navet, Sydsvenska Handelskammaren och Länsförsäkringsbolagen i södra Sverige.

» Läs rapporten här
_ Bättre affärer-dagen

ÅTERBLICK från Bättre affärer-dagen 2019

Bättre affärer-dagen Se filmen från femårsjubileet av Bättre affärer-dagen 2019 på Malmö Live! På scen såg vi bl.a. Johan Wester, Caroline Berg, Hélène Barnekow, Jacob Lovén, Tom Xiong, Paula Björnstjerna och Soraya Axelsson. I år är det dags igen den 5 november! Klicka här nedan för att se filmen.
» Se filmen här

NAVET Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om NAVET Corporate finance

NAVET Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om NAVET Ekonomistyrning

NAVET Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om NAVET Affärssystem
Bättre affärer-dagen

NAVET Analytics

Med världsledande teknik och metodik inom AI & Digital etnografi tillhandahåller vi analys, bevakning, rådgivning och skräddarsydda undersökningar. Genom omfattande faktainsamling skapas en klar bild av de faktorer som påverkar din marknad. Vi hjälper våra kunder att fatta rätt beslut för bättre affärer.

» Läs mer om NAVET Analytics