News arkiv - Navet AB

Smidmek avyttras till Skandinaviska Byggelement

Download as PDF

Publicerat 9 Oktober, 2017

AB Smidmeks ägare och VD Mikael Jacobsson har tecknat avtal med Skandinaviska Byggelement om att avyttra 60% av aktierna i AB Smidmek Eslöv med option att förvärva resterande 40%.

Smidmeks...

» Visa hela artikeln

Möt Gunilla Månsson

Download as PDF

Publicerat 2 Oktober, 2017

”Det är inspirerande och spännande att stödja företag i deras utveckling av ekonomi- och verksamhetsstyrning, de ekonomiska processerna och rutinerna så de når sina verksamhetsmål.”

...

» Visa hela artikeln

Nu är det hög tid att se över upplägget av styrelsearvodet framöver

Download as PDF

Publicerat 28 September, 2017

Efter domen i Högsta Förvaltningsdomstolen den 20 juni i år godkännes ej längre fakturering av styrelsearvoden för nya avtal som ingås efter det datumet.

Av Aktiebolagslagen framgår att...

» Visa hela artikeln

Modern målstyrning stäms av varje dag!

Download as PDF

Publicerat 28 September, 2017

Ofta tar de vardagliga sysslorna i verksamheten all tid och det finns inte således inget utrymme för att långsiktigt tänkande och framtidsplanering. Dock behöver alla organisationer strategi- och...

» Visa hela artikeln

Det finns en BI lösning för alla!

Download as PDF

Publicerat 28 September, 2017

BI eller beslutstöd är ingen ny hype, dock har användarna de senaste åren blivit betydligt mer intresserade av BI och dess funktionalitet. Att ta rätt beslut utifrån den informationen man har...

» Visa hela artikeln

Vi söker Projektledare till Navet Affärssystem

Download as PDF

Publicerat 25 September, 2017

För att kunna ta hand om en ständigt ökande efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu till vårt Helsingborgs- eller Malmökontor:
Projektledare
för vårt framgångsrika, kompetenta och...

» Visa hela artikeln

Checköverlämning för Team Rynkeby 2017

Download as PDF

Publicerat 19 September, 2017

Lördagen den 16 september var det dags för den årliga checköverlämningen i Team Rynkeby. Totalt doneras 26,7 miljoner kronor till förmån för kampen mot barncancer. Årets donation slår...

» Visa hela artikeln

Var finns min data? – Är molnet här för att stanna?

Download as PDF

Publicerat 22 Augusti, 2017

Nåväl, även om vi hellre skulle skriva om soligt väder så är det inte tabu att prata om moln. Eller åtminstone så kallade ”molntjänster” vilket är väldigt hett på marknaden. Och de...

» Visa hela artikeln

Corporate Finance

7 november 2017

Bättre affärer-dagen » Läs mer här
Corporate Finance

Navet Corporate finance

Vi hjälper företag genom hela transaktionskedjan, från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med företagsöverlåtelser, omstruktureringar och kapitalanskaffningar.

» Läs mer om Navet Corporate finance
Ekonomistyrning

Navet Ekonomistyrning

Navet tar ett helhetsansvar i ekonomistyrningsuppdrag från redovisning, analys och rapportering fram till framtagande av års- och koncernredovisningar. Genom våra auktoriserade konsulter erbjuder vi även controller- och ekonomichefstjänster för att säkra och utveckla kundens rutiner och affärsverksamhet.

» Läs mer om Navet Ekonomistyrning
Affärssystem

Navet Affärssystem

Grundläggande framgångsfaktorer i ett företag är kvalitén på de metoder, system och rutiner som styr verksamheten. Detta gäller inte minst när företag står inför en förändring. Navets verksamhetskonsulter har många års erfarenhet av affärssystem och business intelligence.

» Läs mer om Navet Affärssystem